Sommerfuglen

Godt Nytår

Så er julen vel overstået, og det er tid til atter at tænke fremad. Hvad skal vi lave i det nye år? Skal vi prøve noget nyt, eller er det bare i år, vi skal lave det håndarbejde, vi har haft planlagt så længe? Heldigvis er året ikke engang begyndt endnu, så mon ikke vi når det hele. I Sommerfuglen har vi masser af nyheder i støbeskeen, og dem glæder vi os til at introducere i løbet at de næste måneder. Lige her er og nu har vi et par småting, der passer perfekt til årstiden.


Godt nytår til dig.
Inga Walløe

 

 
 
Patenttørklæde Patenttørklæde

Patentmønstre er det ”nye sort” i strik. Det har Isager selvfølgelig også luret, så de har designet et skønt langt og loddent halstørklæde i et miks af Tweed og Silk Mohair – det kan kun blive godt.

Den smukke struktur i patenttørklædet ses allertydeligst, når du vælger en lys farve, men det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan dit halstørklæde skal se ud.

Med 11 Tweed farver og 14 Silk Mohair farver er der mere end 150 forskellige kombinationsmuligheder for Patenttørklædet.
 
   
Basishue i rib Hurtige huer

Det er koldt derude, og en god lun hue er helt uundværlig. Vi har fundet to af vores blødeste garner frem og lavet opskrifter til et par enkle basis huer, der passer både junior, hende og ham. Du kan vælge mellem den en-trådet let spundne Lamauld fra CaMaRose eller den superwashbehandlede Alpakka Ull fra Sandnes Garn. Begge passer til strikkefastheden og giver skønne bløde huer. Basishuen er designet med flad top, så du nemt kan få en pelspompon til at sidde godt. Vi har selvfølgelig pelspomponer af både kanin, ræv, vaskebjørn og i fake fur, hvis du har det bedst med ikke at bruge ægte pels.
 
   
Strikkemarkører Fine Maskemarkører

Længe gik vi og håbede på, at de her søde maskemarkører med glasperler ville nå frem til jul, så de kunne ligge under landets juletræer.
Det nåede de desværre ikke, men mangler du lige at forære dig selv en ekstra lille julegave, så er det her et godt bud på både praktisk og smukt strikketilbehør.

I hvert sæt er der en markør, der skiller sig ud fra de andre, så du har mulighed for at skelne mellem omgangsbegyndelse og andre markeringer. Find din yndlings farvekombination blandt de fire forskellige design.
 
   
Kvadrater med signalstriber Cottoncore Silk

Sommerfuglen har fået et nyt lækkert Karen Noe garn hjem. På sidste messe kastede vi vores kærlighed på Japonica Cottoncore Silk garnet, der med sin bomuld og silke blanding er et perfekt garn til lette bluser og toppe.

Resultatet bliver så behageligt, at du vil bruge blusen dag efter dag, og så smukt, at det bliver et hit som festtøj.

Vi har Cottoncore Silk i 8 spændende farver samt opskrift til en top eller bluse i ternmønster.
 
   
Lotus Cashmere Luksus Lotus Cashmere

Vi har ved en tilfældighed opdaget, at vi gennem længere tid har taget den helt forkerte pris for vores Lotus Cashmere garn. Det er vi selvfølgelig nødt til at gøre noget ved.

Men for at det ikke kommer som en pludselig prisstigning, giver vi dig en chance for at købe ind til den gamle pris en par uger endnu, inden vi hæver prisen.

Det betyder, at du frem til og med den 15. januar 2017 kan få Lotus Cashmere til 186 kr. pr. 50 gram.
Herefter stiger det med ca. 25 %.
 
   
Farvet hørlærred Brodér på farvet hør

Tiden er til fine små indendørssysler, og broderi på hør er bare ét elsket håndarbejde blandt mange.

Sommerfuglen har derfor fået farvet hørlærred i små afklippede stykker – perfekt til en pudeforside, en serviet eller et smukt billede.

Vi har farvede hørpakker i otte forskellige farver. Hørstoffet har 11 tråde pr. cm, og du kan sy på det med Haandarbejdets Fremmes Blomstergarn eller DMC Mouliné.
 
   
Torsdagsstrikkeklub letøvede Vil du være med i vores strikkeklub?

Der er rigtig mange, der har efterlyst ledige pladser i vores strikkeklubber. Så har du tid og lyst, så er der få pladser tilbage på torsdagsholdet for let øvede. Her vil du i fællesskab med vores dygtige underviser og de øvrige kursister dele inspiration, teknikker og gode råd.

Det er et vildt hyggeligt miljø, og du har på alle undervisningsaftener mulighed for at shoppe i butikken, når der er tomt og fredeligt – og det oven i købet med rabat.

Tjek om kursusdatoerne passer dig på Torsdagsholdet for let øvede.
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.