Sommerfuglen

Årets STørste nyhedsbrev

Så er der ved at være ryddet op efter udsalget, og vi har nu plads til en masse spændende nyheder. Nogle af nyheder har været planlagte længe, så det er skønt endelig at se at dem på hylderne i butikken. Andre nyheder er garnkvaliteter og tilbehør, som vi simpelthen har savnet i vores sortiment. Alt i alt er Sommerfuglen lige nu bugnende fuld af garn i luksusklassen, gode basiskvaliteter, nye japanske broderier, sjovt og praktisk tilbehør og super trendy krea-magasiner.


Velkommen til et nyt, spændende og meget kreativt år i Sommerfuglen
Inga Walløe

 

 
 
Madelinetosh: Tosh Merino Dk Madelinetosh:
ToSH Merino DK


Sommerfuglen har fået et nyt luksusgarn hjem, og det er vi rigtig glade for. Det er en håndfarvet, 1-trådet 100 % merino DK kvalitet, hvilket betyder 205 m pr 100 gram og pinde 4.

Med andre ord en virkelig lækker kvalitet, der passer perfekt til huer, varme tørklæder og bløde trøjer. Vi har Madelinetosh Tosh Merino DK i 22 halvdækkende farver, der klæder hinanden, men som også står meget smukt hver for sig.
 
   
Eucalan uldsæbe Uldvaskemiddel

Vil du passe godt på dit strik, så er det en god idé at bruge et meget skånsomt uldvaskemiddel, Vi har taget Eucalan hjem, da det er fri for giftstoffer, blegemiddel, fosfater, parfume og farvestoffer.

Eucalan er ph-neutral, og alle duftstoffer kommer fra essentielle olier.

Og så skal det ikke skylles ud!
På den måde bevarer det lanolinen og de essentielle olier i din uld.
 
   
Sashiko Sashiko

Efter en meget inspirerende rejse til Japan i efteråret er det nu lykkes at få de her helt unikke broderimaterialer hjem til Sommerfuglen.

Vi kan nu forsyne dig med alt, hvad du behøver for at sy de smukke, klassiske japanske Sashiko broderier.

Vi har både fortrykte stofstykker til puder eller servietter, broderikits til lommetørklæder, tråd og ægte Sashiko nåle på lager.

Pas på, for det er et virkelig vanedannende håndarbejde!
 
   
Yaku fra Camarose, Louisa Cardigan Yaku

Har du det bedst med, at dit strik kan vaskes i maskinen men uden at ville gå på kompromis med uldens kvalitet og egenskaber?

Så er det Yaku fra CaMaRose, du skal have fat i. Her har farverne stadig det flotte spil fra uldens naturlige meleringer samtidig med, at det er lykkes at bevare den lethed, der ellers godt kan forsvinde, når garn bliver superwash-behandlet.

Yaku fås i 39 smukke farver, og vi har opskrifter til både ham, hende og børn. Se dem herunder:

Louisa Cardigan


Klassisk Herresweater med sømandsbobler

Retro Børnesweater

Lauras Cardigan

Carl-Emils Sweater
 
   
Hønstrik fra fru zippe Fru Zippe

Hvert år ved denne tid vælter det ind med broderinyheder fra Fru Zippe, og i år er ingen undtagelse.

Det, der kendetegner det nye lige nu, er de grafiske mønstre i Pelse Asboes Boxes og Trekanter, humoren i Anni Gamborgs Hønsestrik og retro-nostalgien i Susanne Stephansens Campingvogn.

De er alle syet i Flora Wool med korssting på stramaj, og alle kits indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang. Se alle nyhederne HER.
 
   
Koel Magazine vol 2 Koel Magazine

Har du allerede det første af Koel Magazins udgivelser, vil du glæde dig over magasin nr. to.

I dette nummer er der øget fokus på teknikbeskrivelser samtidig med, at det indeholder lige så meget inspiration, tips, læseværdige artikler og lækre billeder som det første magasin.

Teksterne i Koel Magazine er på engelsk, og giver dig et god indblik i, hvad der sker på den internationale garnscene.
 
   
Bamboo jazz Bamboo Jazz

Hjemmestrikkede karklude har længe været et hit, og næste skridt i den retning er, at de nu skal strikkes i en bambus/bomulds-blanding, da bambus har en anti-bakteriel virkning.

Sommerfuglen har fået Bamboo Jazz hjem. Det fås i otte flotte pastelfarver, der matcher farverne fra Onion Organic Cotton, som du muligvis allerede har strikke massevis af klude i.

Bamboo Jazz passer til pinde 3,5-4, og er altså en anelse tykkere end sædvanligt bomuldsgarn.
 
   
Maskemåler og pindedupper Strikkefasthedsmåler og endedupper

Praktiske hjælpemidler og sjovt tilbehør kan vi bare ikke få for meget af. Derfor har vi, fra Japan, fået de her helt vidunderlige endedupper, formet som små strikkede tophuer . De er da ikke til at stå for, vel?

I den mere praktiske ende har vi fået en strikkefasthedsmåler, der nemt kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt du er på rette vej.
Du lægger ganske enkelt den transparente plade med masketegninger oven på dit strik, finder den størrelse, der passe, og vupti har du en strikkefasthed,
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.