Sommerfuglen

Vinterferie i sigte

Lige rundt om hjørnet ligger der en uges ferie og venter på rigtig mange af os. Og den skal da bruges til at strikke, hækle, sy og alle mulige andre måder at nyde livet på. Vi har derfor lagt de allerseneste nyheder i webshoppen, så du kan være helt opdateret. Vi har også oprettet et par gode kurser, hvis du sidder derude og har lyst til at lære noget nyt, og så giver vi dig selvfølgelig også et par gode tilbud – bare så vi er helt sikre på, at du ikke kommer til at sidde tomhændet og kede dig i vinterferien.

 Rigtig god og kreativ ferie til dig
Inga Walløe


PS Vi har selvfølge åbent helt som sædvanligt – både i butikken og i webshoppen.

 

 
 
Helga Isager the Artisan Garnpakker til The Artisan

Helga Isagers seneste bog The Artisan har kun været på gaden et par uger, og den er på ingen tid blevet enorm populær.

Sommerfuglen har derfor, for at gøre det nemmere for dig, lagt garnpakker i webshoppen, så du kan få den rette garnmængde til din favoritmodel i yndlingsfarven.

Vælg mellem alle de 10 modeller, der er inspireret af tiden fra før alting begyndte at gå så stærkt, som det gør i dag. Med andre ord, The Artisan tager os tilbage til en tid fuld af nostalgi, ynde og feminint touch.
Se modellerne HER

Har du også set at der er kommet 5 helt nye farver i Isagers Alpaca 1? Og en ny farve 7s i Isager Silk Mohair?
 
   
Hanne Falkenberg Kvadrille 3 Nyt fra Hanne Falkenberg

The grand old lady inden for strikdesign har endnu en gang leveret en flot gennemarbejdet model med lækre detaljer og smukke nordiske farvekombinationer.

I modellen Kvadrille har Hanne ladet sig inspirere af den flotte dobbeltradede lukning og placeringen af de fire knapper. Sædvanen tro er modellen strikket i retriller.

Opskriften hjælper dig, i et let forståeligt sprog, hele vejen igennem arbejdet, så du opnår den velkendte, flotte Falkenberg finish.

Kvadrille fås i 11 forskellige farvekombinationer, som alle ses HER

På billedet her vises Kvadrille fv 3
 
   
Den meget lette guide til fair isle strik Håndbog i Fair Isle

Tiden er moden for mere nørdede teknikker, og to-farvestrik i traditionelle Fair Isle-mønster er blevet populære.

I bogen den meget lette guide til Fair Isle-strik, finder du et hav af mønstre til 2, 3 eller 4 farver samt flere variationsmuligheder.

Det er en virkelig god grundbog, hvis du drømmer om at strikke dine egne mønsterkombinationer.

Vil du bare gerne følge en opskrift, er der flere modeller i bogen, der er lige til at gå til.

Køb bogen HER
 
   
Regia Cotton Color Strømpegarn i bomuld

Vinterferien er den helt store ”strikke-strømpe-sæson”, og Sommerfuglen har fyldt lageret op med det klassiske uld Froehlich strømpegarn (den med det lille ekstravindsel til forstærkning).

Tænker du, at nu må der da snart være forår i luften, og at du derfor vil have lidt mindre varme strømper, så prøv vores nye Regia Cotton Color.
Den er farvet, så den danner et let stribemønster, indeholde 72 % bomuld og har samme løbelængde som almindeligt strømpegarn.
Det giver en let strømpe, der kan strikkes efter den opskrift, du plejer bruge.
 
   
Teknikkurser i Sommerfuglen Tid til at lære noget nyt?

Vil du fordybe dig i en af garnverdenens mange tekniske muligheder, så overvej om ikke det kunne være inspirerende at bruge en aften sammen med andre garntosser (det er virkelig kærligt ment!), og lære to-farvet patent eller tunesisk hækling.

Begge workshops afholdes en hverdagsaften i Sommerfuglens undervisningslokale, og du får derfor ved samme lejlighed mulighed for shoppe uforstyrret med personlig vejledning – naturligvis med vores kursistrabat.

Læs mere om to-farve patent kurset HER og Tunesisk hækling HER.
 
   
Knit Pro Zing pinde Gode pinde til en god pris

Skal du bruge vinterferien på at lære en at strikke, så har vi et godt tilbud på gode solide pinde, der gør det til en leg at strikke.

KnitPro Zing er metalpindene, der med garanti ikke knækker. Og så er de oven i købet så pædagogiske, at hver størrelse har sin egen farve, så du nemmere kan huske, hvad du har strikket på.

I hele uge 7 og 8 giver vi 20 % rabat på alle KnitPro Zing pinde – både rundpinde, strømpepinde, jumperpinde og udskiftbare pindesæt.

Se hele vores udvalg af KnitPro Zing HER.
 
   
Strikkeskål i rosentræ Kreative ideer - nu med rabat

Mangler du et sjovt lille projekt at tage med på ferie, så skulle du prøve Creative Paper. Det er et 100 % papirgarn, der er blødt nok til at hækle og strikke i men samtidig så fast, at det sagtens kan bruges til kurve og clutches.
Prøv også at bruge det til små vævede vægtæpper, Mandalaer (garn viklet om blomsterpinde a la de gammeldags kastanie-eddekopper, bare større) eller sømbilleder – der er uendelig mange muligheder.

Vælger du at lave clutchen, så har vi opskrift, garn og pompon samlet i et lille kit. Se HER

I uge 7 og 8 har vi 20 % vinterferietilbud på Creativ Paper, og du kan se alle farver HER.
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.