Sommerfuglen

Hverdagen når den er bedst

Vi har i den seneste tid haft meget travlt i Sommerfuglen. Først var det jul, så kom udsalgstiden og senest har vinterferien fyldt butikken op med gæster fra hele landet. Det har været virkelig hyggeligt og dejligt at møde så mange af jer. Nu skal vi så vænne os til, at den fredelige hverdag tager plads igen. Men det gør heldigvis ikke noget, når det er strikkevejr, og nyhederne stadig kommer dryssende i en lind strøm. Kig med her og se, om der ikke er noget, du skal forsøde din hverdag med.

Kærlig hilsen
Inga Walløe

PS: 200 hæklemønstre (super god grundbog) har i en periode været udsolgt fra forlaget. Den er nu genoptrykt og derfor også tilbage i Sommerfuglens webshop.
Tofarvet patent er tydeligvis en teknik, der frister mange. Vi satte i sidste måned et kursus op, som blev udsolgt så hurtigt, at vi nu har oprettet et nyt hold. Nåede du ikke at få en plads, kan du derfor være med den 25. april – tilmeld dig HER.

 

 
 
Strik for syv sytten af Bente Geil Nyt fra Bente GEil:
Strik for Syv sytten


Geilsk har 10 års jubilæum, og i den forbindelse udgiver designeren Bente Geil Strik for syv sytten, en stor bog med én opskrift fra hvert af årene i perioden 2007 - 2016, samt nye modeller inspireret ud fra disse.

I alt 21 forskellige modeller, inkl. specialmodellen fra 2017.

Alle er naturligvis strikket i Geilsk lækre, lette garner.

Find bogen HER og se alle Geilsk garner HER.
 
   
Workshop med Bente Geil Eksklusiv workshop
med
Bente GEil

Tænker man tilbage på alle de fantastiske modeller med spøjse, finurlige og underfundige navne, som Bente Geil har fået af pindende i løbet af de sidste 10 år, så må man konstatere at:
Man aldrig ved, hvad der kan ske ...
 
Vil du høre meget mere om Bente Geils 10 år som strikdesigner og hendes nye bog Strik for syv syttens indhold, se mærke og prøve bogens modeller og på alle måder have en hyggelig aften i strikkens tegn, så kom til foredrag med Bente Geil i Salon K den 22. marts 2017.

Tilmeld dig (og din veninde?) HER.
 
   
Laine Magasin Laine

Vi er helt tossede med lækre magasiner, så selvfølgelig skal Sommerfuglen også forhandle det nye Laine, Nordic Knit Life magasin.
Det er finsk produceret med tekst på engelsk og opskrifter og designs, der passer til det nordiske marked.

Laine er fuld af lækre og inspirerende billeder, og det er et rigtigt strikkeblad forstået på den måde, at der er opskrifter på alt det, du ser.

 Vær med fra første udgave, som bl.a. indeholder et portræt af Helga Isager og et ”must have” Nordic Arrows sjal, skønne snoningsvanter og strømper, og meget, meget mere.
 
   
Rowan magasin 61 Rowan magazine nr. 61

Rowan er stadig ikke til at komme uden om, når det gælder klassisk gennemarbejdet strikdesign.

Magasin nr. 61 er lige kommet på gaden, fuld at forårslækkerier. Alt sammen stylet i den sædvanlige super lækre engelske stil.

Er du ikke helt tryg ved engelske opskrifter, har vi oversættelser til alle opskrifterne.

Se flere inspirerende billeder fra magasinets indhold lige HER.
 
   
BuroYeti Rosette pude Nyt Bindesbøll motiv

Broderi lokker stadig flere og flere i gang med håndarbejde, og noget af det, der frister allermest lige nu, er de enkle, lidt grafiske motiver.

Her -bindesboell-1022c1.html">BuroYeti’s Bindesbøll motiver helt ideelle – de er enkle at sy, og så passer de til en moderne boligindretning.

Alle klassikerne er fine, men er du til lidt mere farve og spræl, skulle du tage et kig på det nye design Rosette.

Her er de velkendt organiske former nemlig komponeret i orangerød palet, der skulle kunne skabe blikfang i enhver sofa.
 
   
Nye broderibøger 2 x broderi

Så har vi endnu en gang opsnuset et par lækre bogudgivelser fra USA, som vi bare måtte have hjem til Sommerfuglen. Slow Stitch er som titlen antyder, alt det du kan sy med meget få og enkle sting – og det er ikke så lidt. Bogen er smukt bundet ind med tekstilt omslag, og den egner sig perfekt som indbydende inspirationsmateriale.

Sophie Simpson kender vi fra hendes tidligere udgivelse Eventyrlige Korssting som vi har i en dansk udgivelse. Også denne gang i  viser hun skønne feminine motiver i frit broderi. Secret Garden er fuld af guides til de forskellige teknikker, og bagerst i bogen finder du en lomme med mønsterark til mange motiver. Secret Garden Embroidery er på engelsk.
 
   
Camarose modeller i Yaku Børnestrik i Yaku

Efter vi har fået Yaku som en del af vores sortiment i Sommerfuglen, er det gået over stok og sten for den smukke, bløde uld, der oven i købet er superwash behandlet, så den kan tåle en tur i vaskemaskinen.

Vi er derfor meget glade for at designeren Trine Bertelsen, som står bag mærket CaMaRose og dermed også Yaku, har udviklet en hel del nye seje børnemodeller. Se Thors Sweater, Englevinger og Louis Sweater

Vær også opmærksom på at alle Yaku opskrifter kan strikkes i CaMaRoses Pimabomuld og omvendt – det giver dejligt mange muligheder.

Ps: Bliver du rigtig glad for Yaku garnet kan det være du får lyst til at strikke en model til dig selv eller din mand.
Se opskrifter til voksne i Yaku HER
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.