Sommerfuglen

Friske farver til en ny årstid

Det er som om, at man ændrer smag, som årstiderne skifter. I hvert fald kan vi i Sommerfuglen fornemme en stigende interesse for garner med farver. Lige præcis derfor er det så dejligt at kunne sende det her nyhedsbrev ud. Der er nemlig masser af farvestrålende nyheder i butikken. Først og fremmest Hedgehog Fibres, men der også nye toner fra Dunlin, fuld fart på en ny hæklebog og sidst men ikke mindst er der nyt fra Annette Danielsen.

Vi ønsker dig og dine et rigtigt farverigt forår.
Inga Walløe, Sommerfuglen

 

 
Hedgehog Firbres Nye farver
12 nye Hedgehog farver
Vi kunne simpelthen ikke vente med denne nyhed. Hvis du troede, at de allerede eksisterende 91 farver i Hedgehog Fibres Sock Yarn var alt, man kunne drømme om, så skal du lige prøve at se de 12 nye farver.
Det bliver bare bedre og bedre. Det er den samme gode velkendte kvalitet men nu med endnu flere muligheder for at mikse sin helt egen farvesammensætning. De 12 nye farver hedder: Artifact, Bees-Knees, Butter, Bubble, Checky, Daydream, Hula Hoop, Juniper, Pesto, Puppy, Pucker og Wildcard – og de er lige så flotte, sjove og skøre som deres navne. Farverne vil være på lager i begyndelsen af uge 11, men bestil bare nu, så sender vi så snart det lander i Sommerfuglen.
 
 
Måske fra Oven af Annette DanielsenGuld og grønne skove af Annette Danielsen Annette Danielsen x 2

Annette D må være en af de meste produktive strikdesignere i Danmark. Hun sender netop i disse dage to nye titler på gaden.

Måske fra oven er en sjov fabulering over Indonesiske moskekupler og strik i sommerklæder. Bogen indeholder otte opskrifter, der passer perfekt til den danske sommer.

Ønsker du at købe garn til modellerne i bogen, så se dem HER
Guld og grønne skove er en bog, hvor alle designs er lavet i plantefarvet garn. Garnerne er produceret af G:uld pigerne, og har du mod på det, kan du selv plantefarve dit garn efter anvisninger i G:uld’s bog En farverig verden.

Mangler du garn til plantefarvning, er Får på bjerget et rigtig godt valg. Det er 100 % ren ubehandlet uld og passer i strikkefasthed til en del modeller i Guld og grønne skove .
 
   
My af Else Schellerup Strik i hør

Det kan være svært at forestille sig, men foråret og sommeren ligger derude og venter. Vil du være klar, når temperaturen stiger, så tag lige og kig nærmere på Else Schjellerup’s nye model My.

Den har en slids i siden og et lille ærme, hvilket gør den klædelig til kvinder i alle aldre. Den smukke struktur giver et flot og levende fald. Og som prikken over i’et, er der en ny flot koralrød blandt farverne i Dunlin


Se også Else Schjellerups andre flotte designs i Dunlin til forår og sommer HER
 
   
Mayflower Mega Chunky Mega, mega stort

Har du også set de skøre film på YouTube med armstrik og mega store masker?

Nu har Sommerfuglen fået Mega Chunky hjem i fem klassiske farver, så du også kan kaste dig ud i den fysiske disciplin – armstrik. Har du brug for hjælp med teknikken, kan du evt. kigge HER

Mega Chunky finder du HER, og opskrifter kan du finde til gratis download på mayflower.dk

Se også Mega Jumperpinde fra Pony HER
 
   
Crohetterie af Molla Mills Molla Mills – trendy hækling

Det er meget lang tid siden hækling blot var lyseduge og -manchetter.

Med r Molla Milla, der er Finlands ukronede hækledronning, lavet et kæmpe værk med mere end 30 opskrifter på moderne og kreative modeller til ham, hende og boligen.

Stilen i bogen er så lækker, at selv om man ikke er hækler, så får lyst til at fatte hæklenålen og masseproducere.

Se Crohetterie HER
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.