Sommerfuglen

Sol og sommer på vej

 Det er måske mere ønsketænkning end virkelighed, men her i Sommerfuglen er vi i fuld gang med at planlægge sommerens aktiviteter. Og det bliver ikke kedeligt, tør vi godt love. Vi begynder allerede i april måned med årets første markedsdag, og vi er mange, der glæder og til at komme uden for og få lidt markedsstemning i butikken.
Vi er jo helt på det rene med, at mange af vores trofaste kunder ikke bor lige rundt om hjørnet. og derfor ikke altid kan komme forbi butikken ved Vandkunsten. Til jer vil der selvfølgelig altid være gode tilbud og nyheder at finde i vores webshop.
OBS Husk lige vores rigtige gode tilbud på Mayflowers Cotton 8/4 (køb 10 og betal for 8) – det gælder lige et par dage endnu.

God fornøjelse
Inga Walløe

 

 
Manos Lace
Manos Del Uruguay
Håndfarvede garner hitter stort for tiden, og vi kan næsten ikke følge med efterspørgslen. Det er derfor en stor glæde at have fået fingrene i et parti af Manos del Uruguay’s Lace garn. Kvaliteten er desværre ved at udgå, men det betyder til gengæld, at vi har mulighed for at sælge det til en ualmindelig god pris.
Før 185 kr. pr 50 g - NU kun 149 kr.

 
 
 
Making Magazine Fauna Making

Endnu et lækkert magasin har fundet vej til Sommerfuglen. Denne gang er det det amerikanske Making, der er den store nyhed, og vi er super glade for at være Danmarks største udbyder af udenlandske magasiner.

Making er en allround inspirationskilde med kreative idéer til både strik, hækling, broderi og syning. Magasinet har blandt andet opskrifter af den internationalt kendte Norah Gaughan.

Magasinet er en kæmpe succes i USA, og det er allerede udsolgt fra forlaget – så det gælder om at være hurtig, hvis du vil sikre dig et eksemplar.

Se billeder fra Making HER
 
   
Markedsdag Markedsdag 29. april 2017

En ny sommersæson betyder i Sommerfuglen også velkommen til en ny omgang markedsdage.
Den første i år er 29. april kl 10-14, så sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen.

Vi vil til lejligheden finde masser af udstillingsmateriale så som giner, vinduesdekorationer, småmøbler med mere frem.

Der vil også være slutspurt på Bland-selv-garn fra Sommerfuglens Supersoft, udvalgte Hanne Falkenberg modeller til ekstra lav pris, stort udvalg af ekstra garnnøgler i Falkenbergs kendte shetlandsuld, håndstrikkede udstillingsmodeller til helt uhørt lav pris, assorterede Knit Pro pinde til halv pris og meget, meget mere.

Vi glæder os til at byde dig og den nye sæson velkommen.
 
   
Tryklåse Trykknapper Kæmpe trykknapper

Der er rigtig mange, der har efterlyst store solide trykknapper til strik. Det har vi nu fået hjem i tre forskellige størrelser og med to forskellige metalliske overflader. Så der burde være nogle, der passer til ethvert behov.

TIP prøv evt. at sy trykknapperne i med en tråd i en kontrastfarve – det ser virkelig godt ud.
 
   
Jumperpinde 25 cm Sæt fra KnitPro Ugens tilbud - Over 40 %
på Knit Pro pindesæt


Holder du bare mest af at strikke på helt almindelige jumperpinde i træ, så har vi i den her og næste uge et rigtig godt tilbud på et pindesæt med alt, hvad du behøver.

I Knit Pro Dreamz Symphonie får du 8 sæt 25 cm’s jumperpinde i str. Fra 3,5 til 8. Alt sammen pakket i et smukt og praktisk etui i sort stof.

Mangler du det ikke selv, er det også en rigtig god gaveidé.
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.