Sommerfuglen

Så blev det strikkevejr igen!

April er uforudsigelig, det ved vi jo alle af erfaring, men det temperaturskifte, vi lige har oplevet, er noget ud over det sædvanlige. Det er gået hårdt ud over vores smukke duftverbena, som plejer at stå uden for butikken. Til gengæld har det været en fornøjelse, at så mange af jer har kaster jer over håndarbejdet frem for haven – det sætter vi stor pris på. Til jer, der bare ikke kan undvære et godt broderi, strikke- eller hækletøj, har vi lige nu de her nyheder på hylderne.

Venlig hilsen

Inga Walløe, Sommerfuglen


 
 
Hækling og mindfulness Slap helt af

Hækling og mindfulness er en unik og inspirerende bog, som vil bringe øjeblikke af ro (og en masse skønne hæklede ting til dig og din bolig) ind i dit liv.

Bogen, der er oversat til dansk, indeholde 20 hækleprojekter, der alle er designet til at skabe fokus og nærvær via hæklingens rytmiske bevægelser og farverige mønstre.

Betsan Corkhill, der står bag Hækling og mindfulness, er ekspert i de terapeutiske effekter af håndarbejder, og bogen har da også et helt afsnit med helende øvelser. Foruden selvfølgelig de mange skønne projekter som: Venskabstæppe, mandalaer, anti-stress bolde og hjerteranker.

Husk ai vi altid har masser af gode bomuldsgarner til hækling. F.eks. Organic Cotton fra Onion og Cotton 8 fra Mayflower.
     
Hanne Falkenberg ViVi Nyt fra Hanne Falkenberg

Hun gør det igen og igen, og trofaste fans vil vide, at Hanne Falkenbergs modeller altid er smukke, gennemarbejdet og udført med perfektion og finesse.

Det gør sig absolut også gældende i ViVi, den nye sommermodel i garn No. 4 Sofistica (60 % bomuld og 40 % hør).

ViVi strikkes fra halsen og ned, frem og tilbage i retstrikning og med bare én farve ad gangen.

Strikkekitsene leveres i 11 farvevarianter og i str. S - XL.

Se alle farvevariationer HER.
 
   
Edwards Imaginarium Edwards Imaginarium

Var du fan af Edwards Menageri, vil du også blive helt glad i låget over de skønne kryb, monstre og andre nuttede skabninger, der findes i Edwards Imaginarium.

Bogen er lavet så snedig, at du kan fremtrylle dine helt egne skabninger ved at mikse hoved, arme og ben-opskrifter på kryds og tværs. Du kan vælge 1 krop, vælge mellem 23 hoveder, 23 arme, 23 fødder og 6 haler i i alt 4 størrelser. Det giver mere end 1 million muligheder!!!

Alle opskrifter er på dansk og lige til at gå til.

Vil du hellere have et færdigt kit, har vi 8 forskellige nuttede dyr - lige til at gå i gang med. Find dem alle HER.
 
   
Maskemarkører med nummerviser Maskemarkører, der hjælper dig

Med vores nye fine træfinér markører, kan du på helt almindelig vis markere indtagninger, sidesømme, raglan osv.
Men ud over det kan du også bruge markørerne til at markere, hvilken størrelse pind du strikker på. Hver markør er nemlig mærket med et tal fra 2 til 5 (inkl. halve str.). Det har sin helt klare fordel, når man strikker på udskiftbare pinde, og spidserne midlertidigt er skruet af arbejdet.

Markørerne er ultra lette, store nok til at være synlige i dit arbejde, stanset ud i lyst træ med mørke kanter og forsynet med sikkerhedsnål, der er stor nok til at kunne sidde på en pind op til str. 5.
 
   
Sildeben til halsen Lidt lækkert til halsen

Selv om påsken er ovre kan vi vel alle klare lidt flere sildeben til halsen.

Vores egen Annette Kolbæk har designet et smukt halsrør i sildebensflet i Tosh Merino DK fra madelinetosh. Garnet er håndfarvet i en Semi Solid version, der giver smukt halvdækken farvninger, der tillader garnets egen farve at skinne igennem. Den lidt blakkede overfalde passer perfekt til sildebensmønsteret, det fremhæver nuancerne på flotteste vis.

Find Kit med opskrift og garn HER.
 
   
Hørklude Karklude i ren hør

Begejstringen for hjemmestrikkede karklude vil ingen ende tage, og Nina Alva, som I kender fra butikken, har nu designet et par klude i smukke vrangmønstre, der på en gang giver en god slidstærk karklud og samtidig fremhæver hørgarnets glans.

Hør har efter sigende en antibakteriel effekt, som er et kæmpe plus i en karklud.

Lotus - Naturel Linen fås kun i den naturlige grå hørfarve, og du kan se den HER


Se også vores populære karklude i økologisk bomuld HER.
 
   
Hønsestrik Tid til planlægning

Ved du allerede nu, at du skal have et broderi med på sommerferie, kan du gøre et godt køb i resten af april måned. Sommerfuglen giver nemlig 10 % rabat på alle broderikits fra Fru Zippe.

Du kan frit vælge mellem puder, juletræstæpper, billeder, tasker og alle de andre spændende broderier.

Vi har alt fra små 10 x 10 cm motiver til store puder med op til 26.000 sting. De fleste er på stramaj, men der findes også broderier på hvidt hør. De er alle syet med korssting efter diagram, og alle kits indeholder alt, hvad du skal bruge for at kunne sy motivet.

Se alt fra Fru Zippe HER

 
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.