Sommerfuglen

Lidt men meget, meget godt

 Vi havde en stor dag I Sommerfuglen I går. Vores længe ventede Tosh Merino Light ankom i store fuldpakkede papkasser. Det var en sand fryd at pakke det ud, hænge det op i den smukkeste farveorden og lægge det i webshoppen. Nu ligger det klar til at blive strikket op i smukke sjaler, lækkert babystrik eller en luksus trøje til dig selv? Herinde går vi rundt og planlægger vores næste projekter – vil du også være med på Tosh Merino Light bølgen?

God weekend
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
Tosh merino Light
Tosh Merino Light
Har du hang til virkelig god kvalitet og skønne håndfarvede garner til pinde 3, så er Tosh Merino Light fra Madelinetosh svaret på dine drømme.

Vi har fået det hjem i 18 lækre nordiske farver, der vil klæde rigtig mange sjalsopskrifter. Du kan bruge Tosh Merino Light til alle sjalsopskrifter der strikkes på pinde 3-3,5.

Foretrækker du at strikke på lidt tykkere pinde, har vi også den lidt kraftigere Tosh Merino DK, som strikkes på pinde 4-4,5.
 
 
 
Markedsdag Husk vores Markedsdag

Så er det i morgen, lørdag den 29. april fra kl 10-14, at vi afholder årets første markedsdag.

Butikken – og webshoppen, holder naturligvis åbent som sædvanlig, men på markedsdagen åbner vi op i vognporten lige uden for butikken og på 1. sal i vores showroom.

Du får mulighed for at gøre nogle virkelig gode kup blandt udgående garnkvaliteter, udstillingsmateriale, bland selv-garn, udvalgte Hanne Falkenberg modeller til ekstra lav pris, stort udvalg af ekstra garnnøgler i Falkenbergs kendte shetlandsuld, assorterede Knit Pro pinde til halv pris og meget, meget mere.

Vi holder åbent på Vandkunsten 3, 1467 København K fra 10-14.
 
   
Campingvong Slutspurt på Fru Zippe kits

Du kan nå det endnu. Resten af måneden har vi 10 % rabat på alle Fru Zippe kits. Det betyder at du til og med søndag aften kan bestille broderkits til nedsat pris.

Det gælder også de store julebroderier, så måske er det nu du skal i gang med et af de helt store projekter?

Du kan se alle de forskellige kits HER.
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.