Sommerfuglen

Så blev det sommer

- og dermed tid til planlægning af feriens mange håndarbejdsprojekter. Og der er heldigvis masser af gode nyheder, der nok skal kunne friste. Isagers nye store jubilæumsbog er slet ikke til at komme uden om, og den skal i hvert fald med mig, når jeg skal nyde de lange lyse aftener. Jeg er sikker på, at der er mange modeller, der vil klæde min garderobe.

Og så er det måske også tid til at begynde på et lille nyt broderi? Her er der inspiration at hente i bogen Grafisk broderi, og i vores Broderi startpakker ligger garnet allerede i smukke farveskalaer, så jeg blot skal vælge om jeg er til natur, blå eller pastelfarver.

Det bliver under alle omstændigheder en dejlig kreativ sommer – det er jeg helt sikker på.

Kærlig hilsen
Inga Walløe
PS husk, at vi i midten af juni afholde vores Sommerskole. Der er stadig ledige pladser på enkelte af holdene og til enkelte af arrangementerne – kig HER, hvis du vil være med.

 

 
 
ÅLJ - bog om Åse Lund Jensen 40 år med Isager

- årets mest interessante bog er lige på trapperne
I 1977 overlod strikdesigner Åse Lund Jensen sin virksomhed til den dengang 23-årige Marianne Isager, der på det tidspunkt var elev på tekstillinjen på Skolen for Brugskunst i København. Og datteren, Helga Isager, var kun 3 måneder gammel...

Sådan begyndte det imperium, der i dag udgør Isager Garn, og som gang på gang forkæler os med nye strikkedesigns, lækre bogudgivelse og masser garn i verdensklasse.

1. juni udkommer bogen ÅLJ – En dansk strikdesigner, som sideløbende med fortællingen om de år, der er gået, er fuld af gamle kendinge af Åse Lund Jensen og nye strikkeopskrifter af Marianne Isager, Helga Isager, og Annette Danielsen.

Forudbestil bogen ÅLJ - Åse Lund Jensen, en dansk strikdesigner
 
   
Strikkeskål i rosentræ Er du ny eller
rutineret brodist?


Drømmer du om en stille stund med et fint lille broderi? Hvis ja, så er vores nye broderi startpakker lige det, der skal til, for at få dig i gang.

Hver pakke indeholder et stykke hørlærred til at sy på, 10 dukker farveafstemt broderigarn, nål, nåletråder og vejledning til at god start.

Er du fuldt rutineret, er pakken bare et rigtig godt lille projekt til feriekufferten.

Startpakkerne fås i seks forskellige farveholdninger, der alle kan ses HER.
 
   
Bog om Grafisk broderi Grafisk Broderi

Den store broderibølge er stadig over os, og det ses på mængden af spændende bogudgivelser med broderiet i fokus. I Grafisk broderi er der enkle, men virkelig udtryksfulde grafiske mønstre, der kan bruges til alt fra puder, hynder til takser og billeder.

Du kan bruge dine garnrester eller lade dig inspirere til en ny smuk farvesammensætning.

Bogen er utrolig indbydende og vil være et hit for enhver med hang til leg med farver og mønstre.
 
   
Kit fra Kastaniestrik med jordbær du selv kan strikke Ingen sommer uden jordbær

Kastaniestrik, som er kendt for super nuttede strikkede figurer og dyr, har til sæsonen designet en håndfuld søde små jordbær.

De bliver et hit på et veldækket festbord, fine i en lille skål i vindueskarmen eller smukke trukket på tråd og hængt på udsprungne grene.

De er strikket i shetlandsuld, og kittet indeholder opskrift og garn til ca 8 jordbær.

Leveres i uge 21
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.