Sommerfuglen

Dugfriske nyheder

Det er som om der vælter en bølge af sidste-øjebliks-nyheder ind over os. Der skal lige fyldes op med spændende garner, bøger, magasiner, broderier og meget, meget mere, inden det snart bliver sommerferie, og alle drager hver til sit. Det er dejligt forfriskende at se, at der på den her tid af året, som jo ikke er garnets højsæson, stadig er producenter derude, der bliver ved af at finde på nyheder, der frister så meget, at vi bare MÅ have det. Det er jo lige præcis det, der gør det så dejligt at have en garnbutik – vi vil så gerne fristes, ikke sandt?

Kærlig hilsen
Inga Walløe

 

 
 
Curls sjals bog Curls – sjalsbøger
du ikke vil gå glip af


Curls og Curls 2 er engelske opskriftsbøger, du ikke vil undvære! De rummer de skønneste mønstre og detaljer – meget langt fra den enkle nordiske look.

Sjalerne er, som titlen også antyder, fulde at mønstre, der får formerne til at sno og dreje, så hvert sjal får sine helt egne twist. De er fantasifulde, detaljerede, smukke og meget unikke.

Med andre ord: Det skal prøves i nogle at de skønne håndfarvede garner, der fylder butikken lige nu.
Prøv f.eks. Tosh Merino Light, Hedgehog Sock eller Lace fra Manos del Uruguay.

Find Curls HER og Curls 2 HER.
 
   
Sommerfuglens Strikkepose Sommerfuglens egne strikkeposer

Det er ingen hemmelighed, at plastikposer er noget rigtig skidt for vores miljø. Og vi vil også gerne være med til at begrænse (over)forbruget af plastik.

Derfor har Sommerfuglen fået designet nogle virkelig fine miljøvenlige bomuldsposer, der passer perfekt til at bære dine garnindkøb hjem i. Og så kan de bruges igen og igen som både strikke- og indkøbsposer.

Vi er meget glade for dem og håber, at du også vil hjælpe med at holde palstikforbruget nede.

Køb Sommerfuglens Strikkepose HER.
 
   
Let og lun cardigan Strik til de mindste

Trine Bertelsen, der står bag CaMaRose, er super god til børnemodeller. Hun er selv mor til tre og har gennem flere år udviklet det sødeste baby- og børnestik i CaMaRoses ultrabløde garner.

Nu har hun åbnet op for nye samarbejder, og det betyder endnu flere gode modeller. Senest er det Pixen.dk, der har designet børnestik i det vaskevenlige Yaku og den lækre bløde Lamauld.

Vores favoritter er Let og lun cardigan, Træk Over og Vuggestuesweater, men de er alle fine, og du finder modellerne designet af Pixen.dk HER

Se alle CaMaRose modeller til børn
 
   
Laine magasine vol 2 Laine – det lækreste strikkemagasin

Hvis du købte 1’eren, er jeg sikker på, at du vil give mig ret i at Laine - Nordic Knit Life lige nu er det bedste strikkemagasin på markedet.

Laine favner dejligt bredt med opskrifter fra mange forskellige designere med vidt forskellig stil og sværhedsgrad.

Det hele er fotograferet i en meget lækker og inspirerende nordisk stil, der gør det til en fryd at have magasinet liggende til inspiration – også selv om du måske ikke lige får strikket noget.

Køb Laine Magasine vol 2 HER
 
   
Mayflower Mouline bomuldsgarn 8/4 Nyt liv til kludene

Er du træt af at strikke ensfarvede bomuldsklude, så skulle du kigge nærmere på den nye tvistede bomuld.

Mayflowers Mouliné kommer i syv farvekombinationer, der alle er mikset af tråde i forskellige, men matchende farver. Det givet et smukt, harmonisk resultat, der samtidig er spændende i farvespillet.

Garnet er i 100 % bomuld, vaskevenligt og til en rigtig god pris.

Se alle farvevarianterne HER.
 
   
Sommerfuglens Sommerskole Sommerfuglens Sommerskole

Så er det lige om lidt, at vores Sommerskole løber af stablen. Stort set alle hold er fuldtegnet, men du har stadig en chance for at være med på Strik med Westknit og Magic loop med Sys Fredens.

Vi glæder os rigtig meget. Det bliver et par uger, hvor Sommerfuglen kommer til at summe af aktivitet. Så selv om du ikke lige har tid eller lyst til at deltage i et af aftenarrangementerne, vil du stadig kunne opleve en butik med et meget højt energiniveau. Det bliver traditionen tro startskuddet til en forhåbentlig lang, skøn og kreativ sommerferie.

Husk også, at vi selvfølgelig har åbent hele sommeren – både i butikken og i webshoppen.
 
   
World Wide Knit in Public Day Knit in public day den 10. juni

Har du lyst til at møde en masse andre dedikerede strikkere, så er den 10. juni en rigtig god dag.

Vi markerer dagen med et udendørs strikke-/kaffebord, hvor du har mulighed for at slå dig ned og hyggestrikke med nye og gamle venner.

Hvis vejret er med os, bliver det en super hyggelig måde at bruge en lørdag på. Vi holder, helt som sædvanligt, åbent fra 10 til 14.

Kommer du bare tilfældigt forbi, skal vi nok sørge for, at der er lidt garn og pinde til en kreativ stund.
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.