Sommerfuglen

Efterårets største nyhed

 Jeg ved godt, det gør lidt ondt at sige efterår på et tidspunkt, hvor vi ikke helt har opgivet tanken om sommervejr. Men i garnbranchen begynder efteråret lige her i starten af august, og de første af mange nyheder er ved at dumpe ind ad døren. Lige nu er vi meget stolte over at kunne byde et nyt brand velkommen i butikken - nemlig Brooklyn Tweed.

Venlig hilsen
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
Brooklyn Tweed
Vi har fået Brooklyn Tweed – og vi elsker det
Her i Sommerfuglen diskuterer vi meget, hvilke nye garner, vi skal have, og hvilke der så må vige pladsen til nyhederne. Det kan der være mange delte meninger om, men Brooklyn Tweed er vi alle enige om, er det skønneste garn med de bedste designs og mest gennemarbejdede opskrifter (de fleste på engelsk).

Vi har fået de tre mest brugte kvaliteter hjem; Loft, Shelter og Arbor. Tilsammen dækker de stort set ethvert behov, når det gælder klassisk efterårsstrik. Tweed garnerne, Loft og Shelter, passer perfekt til både no nonsens-modeller og smukke snoningstrøjer. Arbor er et smukt, blødt uldgarn i dæmpede farver – lige til den helt uundværlige cardigan.
Som kronen på værket har vi også taget Brooklyn Tweeds tre bogudgivelser hjem, og du kan derfor nyde designs fra grundlæggeren Jared Flood i Woolens, Olga Buraya-Kefelians femine modeller i Capsule Fall 2015 og Michele Wangs super smukke snoninger i Capsule Winter 2017.

I løbet af meget kort tid får vi løsopskrifter fra Brooklyn Tweed på dansk – læs mere herom i et af de kommende nyhedsbreve.

Husk at du kan købe alle Brooklyn Tweeds opskrifter som pdf’er på brooklyntweed.com
 
 
 
Markedsdag Sæsonens største markedsdag

Når der er Kunsthåndværkermarked på Frue plads i København, holder Sommerfuglen markedsdag ved Vandkunsten. Så er der nemlig to rigtig gode grunde til en tur til hovedstaden.

Vores markedsdag bliver lørdag den 12. august fra kl. 10-14 og blandt de mange gode tilbud finder du bl.a. udvalgte Falkenberg modeller til stærkt nedsat pris, løse nøgler Falkenberg garn, restegarner fra bl.a. Rowan til 10 og 20 kr. pr nøgle, KnitPro Nova strikkepinde, strikkepinde etuier fra Nameste, bånd, knapper, pynt, 2. sorterings bøger og hæfter, vores populære bland selv-garn og meget, meget mere.

Kom glad - vi håber på godt vejr, mange mennesker og rigtig god markedsstemning.
 

 
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.