Sommerfuglen

Bogsæsonen er sat ind

Fanø strikkefestival, hvor også Sommerfuglen deltager i år, er en af de helt store strikkebegivenheder og derfor også noget, der afføder en masse nye lanceringer. Herunder bøger. Vi har slet ikke tal på hvor mange nye bogudgivelser, der kommer i løbet af den næste måneds tid. Så hold øje med nyhedsbrevet, hvor du altid vil blive opdateret på alt det nyeste i strikkeverdenen.

God fornøjelse.
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
 
Masker fra MarrakechKeep it SimpleVokseværk af Susie Haumann Annette Danielsen
er fuld af fornyelse


Når Annette Danielsen kommer med nye bøger, så er det noget, man ser frem til med spænding. Det gælder naturligvis også, når Masker fra Marrakech udkommer den 25. august. Inspirationen er marokkansk - men designet er dansk.

Masker fra Marrakech indeholder 17 opskrifter til kvinder: Korte og lange cardigans, bluser og trøjer, åbne og lukkede modeller – med andre ord, en sand overflod af gode velsiddende Annette Danielsen modeller med fokus på glæden ved håndværket og gode tekniske løsninger.

Alt er strikket i garn fra Isager.

Bogen kan forudbestilles HER med levering på udgivelsesdatoen.

PS: Når billeder fra bogen bliver frigivet, så lægger vi selvfølgelig de enkelte modeller i webshoppen, så du også kan bestille de tilhørende garner.


Susie Haumann
mestrer det enkle


Den tidligere ejer af Sommerfuglen Ditte Larsen har engang omtalt Susie Haumann som ”den grå eminence”. Det er en virkelig god beskrivelse, som i al sin enkelthed slår hovedet på sømmet.

Susie er simpelthen dronningen af det enkle og æstetiske og en garant for tidstypisk design, der fungerer perfekt i hverdagen.

Keep it Simple indeholder otte modeller til den voksne kvinde og i Vokseværk finder du 11 modeller til børn i alderen 2-8 år.

Keep it Simple kan forudbestilles HER og
Vokseværk HER, med levering på udgivelsesdatoen.
 
   
Årets Korssting 2018Årets Korssting 2018 Haandarbejdets Fremmes årskalender 2018

Er du til tidløst klassisk broderi, så er udgivelsen af Haandarbejdets Fremmes årskalender noget, der bliver set frem til med spænding.

Årskalenderen 2018 er udkommet, og den kan bestilles HER til omgående levering.

I år er Det Conni Schimmel, der har designet. Inspirationen er hentet i naturen, så kalenderens 12 motiver består af virkelig søde dyr og fugle.

Alle er helt som sædvanligt syet i Blomstergarn på hørlærred, og motivernes størrelser passer til mellemlægsservietter, puder, takser, billeder og meget, meget mere.


Invitation
Fredag den 25. august er der reception i Sommerfuglen i forbindelse med udgivelsen af Haandarbejdets Fremmes årskalender 2018.

Designeren Conni Schimmel og medlemmer af Haandarbejdets Fremmes bestyrelse vil være til stede, og alle broderierne vil kunne ses i de monteringer, som Haandarbejdets Fremme har udført.

Receptionen er fra kl. 16.00 til kl. 17.30, og alle er velkomne.
 
   
Regia Pairfect Arne & Carlos Strømpegarn fra
Arne & Carlos

Arne & Carlos har i samarbejde med strømpegarn mærket Regia udviklet det perfekte garn til mønstrede strømper – nemlig Pairfect.
Tricket er, at garnnøglet har en markeringsfarve, der angiver, hvor du begynder på de enkelte strømper og på den måde begynder ved samme ”mønster”-farve. De to strømper bliver derfor helt ens og Pairfecte.

Arne & Carlos-garnet fås i seks forskellige farvekombinationer, der alle laver et norsk mønster. Du kan se alle farverne HER.
 
   
Vinterbørn af Sys Fredens Vinterbørn

Sys Fredens, der står bag et hav af strikke- og hæklebøger, har nu udgivet Vinterbørn med strik til drenge og piger i alderen 4-12 år.

Lige præcis den aldersgruppe er en smule overset i strikkeverdenen, og Vinterbørn er derfor en nyhed fra en af landets mest erfarne strikdesignere.

Kender du hendes tidligere bøger Vinterbaby og Sommerbaby, vil du opleve Vinterbørn som en super god forlængelse af babyopskrifterne.

 
   
Jacquardstrik Jacquard Strik – nu kan du lære det

Louise Klindt, der er kendt som yderst kompetent strikkeunderviser på Strikkeuniversitet, har lavet bogen om Jacquardstrik, der beskriver teknikken grundigt i tekst, tegninger og billeder.

Desuden byder bogen på enkelte nedslag i strikningens kulturhistorie og en række opskrifter på modeller i jacquardstrik.

Modellernes sværhedsgrad spænder fra let til meget svær, og du kan bl.a. lære om dominans, opklip og montering (her kan vi vist alle have brug for et godt råd).

Jacquardstrik udkommer d. 16. august.
 
   
KlompeLompe - Strikk Året Rundt klompelompe - strikk
året rundt


I Strikk Året Rundt fra KlompeLompe finder du strik til alle anledninger og årstider. Fra hverdag til fest og fra sommer til vinter.
Bogen indeholder endda en fin opskrift på en dåbskjole.

Her er masser af projekter at kaste sig over, og i bogen finder du også strik til jul - alt i den let-genkendelige KlompeLompe stil.

Opskrifterne har 3 sværhedsgrader, så der er noget for alle.

 
   
Nordisk Strejf 2 Nordisk strejf 2

Her er efterfølgeren til Nordisk Strejf. Anne Ventzel har igen med inspiration fra nordisk strik skabt otte stilsikre opskrifter og denne gang til de lidt større børn.

Nordisk Strejf 2 er fire hyggelige cardigans, tre lune trøjer og en halse-disse til børn i alderen 4-10 år.

Anne har blandt andet arbejdet med Isager garn, Rowan og Sandnes garn. Alle designs er vist i mindst to forskellige garner og farveversioner for at vise, hvordan udtrykket kan varieres.

Nordik Strejf 2 udkommer d. 25. august, men kan forudbestilles HER med levering på udgivelsesdatoen.
 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.