Sommerfuglen

Dimser, dutter og
en masse lækkerier

Det er sjovt, som nyheder altid kommer væltende ind i store massive klumper – og så alligevel ikke. August er, hvad enten vi vil det eller ej, slutningen på sommeren og begyndelsen på en ny strikkesæson. I sidste uge var det bøger i massevis, der meldte deres ankomst, og i denne uge er det nye garnkvaliteter, nye broderidesigns og en masse nyttige småting, der har fundet vej til Sommerfuglen. Se med her, og få et kig ind i vores dynamiske lille butik.

Venlig hilsen
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
 
Rowan Magazine 62Rowan - Cashmere Tweed Nye kvaliteter fra Rowan

Rowan rydder op og fornyer. En del kvaliteter er udgået, og det har givet plads til at par nye klassikere.

Cashmere Tweed er et virkelig blødt luksusgarn, og det vil være helt forrygende til den lille tweedede cardigan, en klassisk hue eller et skønt halstørklæde til ham eller hende. Opskrifter til Cashmere Tweed finder du i Rowan hæftet Cashmere Tweed.

Endnu flere opskrifter finder du i det sprit nye Magazine Number 62, der helt i sædvanlig stil er smukt og inspirerende fotograferet. Det nye ved magasinet er, at der fortrinsvis bruges garn fra Rowans klassiske sortiment, nemlig; Felted Tweed, Kid Classic og Kidsilk Haze.

Rowan Finest er kommet i 50 g nøgler i en smuk gråtoneskala. Det eksklusive kashmir garn er ren selvforkælelse og noget af det lækreste kashmir på markedet.
Som plaster på såret (indrømmet, garnet er dyrt!), får du et gratis opskrifthæfte med seks smukke designs til kvinder, når du køber minimum fire nøgler garn.

Der er også kommet seks nye farver i klassikeren Kildsilk Haze, og farvekortet er nu opdateret med de trendy gyldne nuancer af bordeaux, terrakotta og rosa.

Endelig er der kommet nye farver i det kraftige men luftige garn Brushed Fleece. Vil du strikke en af efteråret store fluffy sweatre, er det helt sikkert Brushed Fleece, du skal gå efter. Se alle farverne HER og find det tilhørende hæfte Brushed Fleece Knits HER.
 
   
Skovbund af Grete Ehs fru zippe
- masser af nye kits


Hvert år ved denne tid kommer der en håndfuld nye designs fra Fru Zippe.

I år er ingen undtagelse, og blandt nyhederne finder du den sødeste kosmetikpung dekoreret med læbestift mm., en nuttet elefantbort til børnepuden, enkle grafiske og akvarellignende motiver til puder og mange, mange flere. Se alle nyhederne HER.


 
   
Strikketilbehør De små ting, der gør
en stor forskel

Man tror, at der snart ikke findes flere ting, man kan få brug for som strikker – men det passer åbenbart ikke, for lige nu har vi fået en del nye ting ind i Sommerfuglens sortiment, som gør det nemmere (eller smukkere) at være strikker.

Bland andet har vi nu fiberfyld til alle de strikkede og hæklede dyr og figurer, der gerne skulle kunne tåle en tur i vaskemaskinen.

Vi har flotte garndispensere i træ til at holde styr på dit garnnøgle, mens du strikker, og markører i metallicfarver – igen er det guld, sølv og kobber, der præger mode billedet og dermed også vores hang til lækkert strikketilbehør.

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi fået de fineste pindemålere hjem i træ - lige til at have med i tasken.

 
   
BedsteStrik af Sisse Chytræus Babystrik

Sisse Chytræus, der står bag succeserne Sisses Sjaler og Sisses Sjaler 2, har lavet en ny bestseller – BedsteStrik.

I BedsteStrik finder du alle de basisopskrifter, du kan tænke dig at få brug for, når der skal strikkes til den lille ny.
Opskrifterne er enkle, nemme at forstå, og så er der noget både til drenge og piger, til vinter og sommer – en ny grundbog, har set dagens lys.

 
   
Jared Flood - Brooklyn Tweed International celebritet i Sommerfuglen
27. september kl. 16-18

Vi er i Sommerfuglen helt vildt stolte over at få besøg af den legendariske Jared Flood. Han er designer i og grundlægger af Brooklyn Tweed og har gjort det så godt, at han nu nyder international succes.

Som vi har fortalt tidligere, har vi fået tre af Brooklyn Tweeds mest populære garner, nemlig; Loft, Shelter og Arbor ind i vores sortiment, og dertil har vi naturligvis også taget de tre bøger, der er lavet i Brooklyn Tweed regi; Jared Floods egen Woolens, Capsule Fall 2015 og Capsule Winter 2017.

Og det er lige netop denne store satsning, Jared Flood kommer og fejrer hos os i Sommerfuglen. Den 27. september mellem kl. 16.00 og 18.00 vil du derfor have mulighed for at møde legenden himself, få signeret din bog og få en helt unik og personlig vejledning til, hvilken model og hvilket garn, der vil passe til netop dig.

Vi glæder os, håber at vi ses!
 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.