Denne gang er det anderledes


Vi har gennem de sidste år lanceret mange, som i rigtig, rigtig mange, strikkebøger. Men denne gang er det anderledes. Det er Sommerfuglens eget forlag RET, der udkommer med sin første egenudgivelse, nemlig en strikkebog. I al beskedenhed er det mig selv, der har lavet den, og det er derfor med bævende knæ, jeg sender dette nyhedsbrev ud. Tag godt imod den, for jeg har virkelig gjort mit allerbedste.

Helt anderledes er det med Marianne Isager. Hun er en rutineret dame, og derfor gør det foredraget med hende til en sand overflod af erfaring om strik, garn og design. Jeg glæder mig til at høre hende fortælle. Jeg er nemlig sikker på, at jeg kan lære noget. Og jeg håber, at I har samme lyst til at stifte nærmere bekendtskab med én af Danmarks største og mest legendariske strikdesignere.

Venlig hilsen
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
Sjaler og tørklæder - året rundt
Sjaler & tørklæder – året rundt
Sommerfuglens første bog på eget forlag er netop kommet fra trykkeriet, og du har derfor mulighed for allerede nu at forudbestille den, så du modtager den på udgivelsesdatoen den 15. september.
Sjaler & tørklæder - året rundt er, som titlen antyder, en bog med tilbehør til hals og skuldre, der tilpasser sig de forskellige behov til de skiftende årstider. Der er 12 forskellige modeller at vælge mellem, og sværhedsgraden svinger fra supernem til lidt mere hovedbrud. Bogen er fuld af skønne fotos, sanselige detaljebilleder og illustrative skitser, der hjælper med til at forstå facon og strikkeretninger.
De fleste af modellerne er strikket op i garn fra Isager, men lækre kvaliteter fra Hedgehog Fibres, Madelinetosh, Rowan og Ito har også sneget sig ind.

Se Sjaler & tørklæder – året rundt HER, og få samtidig et smugkig på bogens mange fine modeller.
 
 
Marianne Isager foredrag

Marianne Isager kommer til Sommerfuglen
26. september
 
Det har sikkert ikke undgået nogens opmærksomhed, at Isager Garn i år har 40 års jubilæum, og at Marianne Isager i den forbindelse har udgivet jubilæumsbogen ÅLJ, der fortæller historien om dengang Åse Lund Jensen overdrog sit elskede firma og garn til Marianne, om årene der er gået, om datterens, Helga Isagers, engagement i familiefirmaet, om hvad der er sket på designdelen og så en håndfuld lækre opskrifter fra dengang og nu. Det er på alle måder en særlig bog og en vigtig fortælling i dansk strikhistorie.

Nu kommer Marianne Isager så til sommerfuglen for med egne ord at fortælle jer den historie, der har fyldt så meget i alle strikkeelskendes hjerter.  Kom og bliv klogere på hvad Isager Garn er for en størrelse og få en forrygende god aften sammen med Marianne, Sommerfuglen og alle de andre glade mennesker, der kommer denne aften. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i Salon K den 26. september fra kl. 18.30.

Butikken holder naturligvis aftenåbent for alle deltagere, og der gives denne aften 10 % rabat på alle Isager garner.

 
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.