Sommerfuglen

tid til fordybelse


Lige nu indbyder vejret heldigvis ikke til ret meget andet end indendørs hygge. Og dét er jo noget vi kan li’. For hvor er det da bare befriende, at det er helt legitimt at tilbringe en weekend indendørs med strikketøj, broderi, god kaffe - og et stykke kage, naturligvis. I Sommerfuglen er vi ved at gøre butikken efterårs- (og jule-) klar og det betyder masser af garn, tweed, bøger, lækkert tilbehør, nye modeller og nye farver. Kom ind og kig – vi synes selv, her er super hyggeligt. Kigger du med langvejs fra, så håber vi meget, at webshoppen afspejler den samme glæde for godt garn, farver og lodne lækkerier.

Rigtig god fornøjelse.
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
Fingerløse vanter  Lidt lækkert til hænderne

Vi går med hastige skridt mod vinteren - og er du mon klar til at modstå de kolde morgener på vej til arbejde?
Det kan du blive nu med disse fingerløse vanter i det blødeste Cashmere Tweed fra Rowan. Cashmere Tweed findes i 8 skønne klassiske farver, der alle har nistre i matchende nuancer.

Vil du hellere have fingre i dine vanter, så prøv Små lette fingervanter i Loft fra Brooklyn Tweed. Her kan du vælge mellem 31, farver der svinger fra kraftige pangfarver til douche pasteller.

Begge kvaliteter bliver super bløde og lodne efter første vask.
 
   
Simply Stitched  broderi er det nye sort

Det er simpelthen så dejligt at se den store glæde og entusiasme, der præger vores kunder, når de kommer ind i butikken og spørger til broderi.

Der er mange nye brodister derude, og det lader til at de kreative forlag også har lagt mærke til det – det bugner nemlig med nye skønne broderibøger.

Vi har i de sidste dage fået disse nye, engelske titler på hylden: The Embroidered Garden, Simply Stitched og Zakka Embroidery.

Og der er også kommet et par nye danske titler: Håndbog i broderiteknikker og Blackwork - sortsyning.
 
   
Krea Deluxe - Baby-kit super nuttet

Man bliver vist aldrig for gammel at falde i svime over små nuttede ting til baby. Det var i hvert fald lige dét, der skete, da vi i Sommerfuglen fik tilsendt en lille prøvekuffert med garn og inspirationsmateriale til Krea Deluxes hæklekits.

Og så gik det, som det så ofte gør – vi var simpelthen nødt til at have det hele! Vi har derfor deres skønne kabelspundne bomuldsgarn i både store og små nøgler, og et udvalgt af de allermest nuttede kits til baby. Find garnerne i alle 30 farver HER og kits HER.

 
   
Ehrman - Avebury  nye designs fra ehrman

Erhman Taspestry er internationalt kendt for deres klassiske broderidesigns i uld af høj kvalitet. De af jer, der har været fans længe, vil vide at deres modeller kommer og går i et nogle gange uforudsigeligt mønster.

Det betyder, at der hele tiden er en lille udskiftning i sortimentet. Lige nu er et par gamle kendinge, Blomkålet og Kålhovedet af Kaffe Fassett kommet tilbage og det er vi mange, der er virkelig glade for.

Derudover er der en del nyheder, som også har fundet vej til Sommerfuglen. Hvad med den keliminspirerede Avebury, Magic Forest i det skønneste farvespil eller Red Star som en alternativ julepude?
 
   
Sweatre oppefra og ned to gode grundbøger

Vil du gerne have helt styr på dine hæklede masker, få inspiration til nye teknikker eller bare have et godt opslagsværk ved hånden, så er Hækleguiden lige det, du mangler.
Her er løsninger på alt, hvad du kan få brug for: kanter, mønstre, flerfarvehækling, figurer og forskellige faconer.

Med Hækleguiden i hånden er du selvhjulpen og kan lave lige hvad du vil.

Sweatre oppefra og ned kender vi fra sidste år, hvor vi havde den på engelsk. Den var super populær og har hjulpet mange til at beregne egne opskrifter og få smag for strik, hvor man begynder oppefra – den teknik de allerfleste designere bruge lige nu.

Vil du blive bedre til at tilpasse opskrifter efter dine egne mål, så er Sweatre oppefra og ned et godt redskab.
 
   
Making No. 4 - Lines Making No. 4 - Lines

Trendy magasiner med inspiration til alle dine kreative sider er i høj kurs for tiden, og der kommer flere og flere af dem.

Making er et af de første og største og deres 4. magasin er lige nu på gaden. Temaet i denne udgave er linjer, og du finder masser af strikkeopskrifter, syvejledninger til tøj, plaider og tilbehør, broderiinspiration og lidt at forkæle ganen med.

Det er alt i alt et virkelig indbydende magasin, man bare må have.

Vil du have endnu mere inspiration, så har vi også lige fået en ny portion af Laine nr 3 hjem.
 
   
Ballerina nr. 19 Nu i nye farver

Hanne Falkenberg har ladet sig inspirere af grånende lys og de gyldne løvfaldsfarver og lavet en ny farvevariant til klassikeren Ballerina.

Den nye model hedder nr. 19 og er i lys gråmelange i bundfarven og med en mørkere grå og brændt orange i kontraststriberne – super smukt, og meget, meget enkelt.

Ballerina er en af Hanne Falkenbergs mest populære modeller og den findes i et væld af forskellige farvesammensætninger. Prøv også de nordiske blåtoner, kontrastrige sort/hvid klassikere og varme grønne miks. Se dem alle sammen HER.

 
   
   
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.