Sommerfuglen

den søde ventetid


Julen ligger lige rundt om hjørnet, og Sommerfuglen er ved at gøre sig klar til en måned med masser af varer på hylderne, hygge og mange mennesker i butikken. Det er en tid, vi altid ser frem til, og i år er ingen undtagelse. Se herunder, hvad vi har fået hjem af nyheder til denne sæson og se, om ikke der skulle være noget, der kunne falde dig, din mor eller veninde i smag.
Har du lyst til at komme i rigtig garn julestemning, så kom til vores markedsdag den 2. december, hvor du som altid finder masser af gode tilbud og et godt glas æblegløgg.

Rigtig god "for-jul"
Inga Walløe, Sommerfuglen

Vi udvider åbningstiden i butikken de tre første lørdage i december.
Dvs. at vi har åbent kl. 10-16 d. 2., 9. og 16. december.

Husk! Har du broderet noget, du gerne vil have os til at montere for dig (og forventer det færdigt til jul), skal det indleveres hos os senest d. 24. november.

 
Egostrik  egostrik

Når Lene Holme Samsøe barsler med en ny strikkebog, er det noget vi i den grad er opmærksomme på.

I morgen, lørdag, udkommer bogen Egostrik med 32 gennemarbejdede bluser, trøjer og tilbehør til dig selv.

Mange af modellerne kan du nikke genkendende til, hvis du har strikket nogle af hendes baby- og børnemodeller, og nu er det altså muligt, sådan helt egoistisk, at strikke de skønne modeller til sig selv.

Bogen er i bedste Lene-stil; selvfølgelig helt vildt smukt, æstetisk og meget lækkert udført – et sikkert hit under juletræet.
 
   
Krydsnøgleapparat og garnvinde tilbehør i luksusklassen

Kender du én, der har alt, og derfor skal have noget ekstravagant til jul? Det kunne jo også være dig selv?

Vi har netop fået de flotteste krydsnøgleapparater hjem. De er smukke, rustikke og i træ og kan, i det flotte, gedigne design, tåle at stå fremme altid – også selvom det er i stuen.

For at gøre udstyrslisten komplet, kan du supplere med en lige så smuk og matchende garnvinde og en garndispenser, der gør det nemt at holde styr på flyvske garnnøgler.
 
   
Saga - Hanne Falkenberg det nyeste fra
hanne falkenberg

Det er lykkedes vores legendariske designer Hanne Falkenberg at lave en ny og spændende model i Shetlandsuld.

Saga, som modellen hedder, er en kortærmet bluse eller vest og kan derfor med fordel bruges over en skjorte e.l.
Helt forventeligt har Hanne lavet den i 8 flotte farvekombinationer, der alle kan ses HER.

Og helt som sædvanligt kommer alle hendes kits i flotte pakninger, der passer perfekt som julegaveidé. Er du bare helt solgt til en klassisk Falkenberg model, kan du se dem alle sammen HER.
 
   
Julemarked 2017 markedsdag lørdag
d. 2. december

Den første lørdag i december afholder vi vores populære julemarked, og igen i år har vi fundet nogle virkelig fine ting frem til jer.

Der bliver blandt andet solgt ud af nogle udgående garnkvaliteter til ualmindeligt rimelige priser, vi har broderistof og -garn i større og mindre restpartier, udvalgte bøger, strikkepindeetuier, assorterede metal- og bambuspinde, og så har vi opstrikkede baby-, børne- og voksenmodeller til spotpriser.

Med andre ord; kom og gør et kup og få en snak med os og andre garntosser, samt et dampende varmt glas æblegløgg.
 
   
Julepynt fra Hornvarefabrikken Lidt, men godt

Vi vil jo gerne pynte butikken fint op her til december, så vi har fået nyt julepynt i horn hjem – og vi deler dem gerne med dig.

De søde julefigurer udskåret i det samme hornmateriale, som du kender fra vores spænder, nåle og brocher, men disse er forsynet med en tynd lædersnor, så de kan hænge på grene eller måske være fin udsmykning på en gave.

Designeren er Sara Brunn Buch, som du måske kan huske fra Made in Denmark serien på TV.

Find Grisen, Hjertet, Juletræet, Stjernen og Bukken HER.

 
   
Milles cardigan endnu mere camarose

Trine Bertelsen, som står bag garnmærket CaMaRose (opkaldt efter hendes 3 børn) er super god til at ramme de helt rigtige designs - også når hun samarbejder med andre designere som Pixen.dk.

Der er på det seneste kommet så mange nye modeller, at vi har haft svært ved at nå at lægge dem alle i webshoppen, men nu er de her.

Hold fx øje med den nye børnemodel fra Trines hånd; Svaneke-sweater, den flotte Milles cardigan, og den fine Gudenå-hue til dig selv. Modellerne kan strikkes i enten Lamauld eller LamaTweed – du vælger selv.

Samarbejdet med Pixen.dk har efterhånden også kastet en del nye modeller af sig - mest til børn, men også lidt til voksne. Du finder dem allesammen HER.

 
Bookseat
bookseat

Er du træt af at balancere med strikketøj og bog på et ikke stabilt underlag, kan en lille sækkestol til bogen være en rigtig god hjælp.

Nu kan du parkere din bog i holderen, vinkle den så du kan se og læse derfra, hvor du sidder (eller ligger!), og på den måde have hænderne fri til strikketøjet.

Endnu et super hjælperedskab til alle os der strikker og læser rigtig meget.
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.