Sommerfuglen

jul, jul, jul, jul...


Der er ikke længe til, og Sommerfuglen er nu gået i total julestemning. Vi fylder lagrene op og gør os klar til den store juletravlhed, og allerede nu kan vi godt mærke, at det bliver sendt ekstra mange pakker ud fra webshoppen. Det er en travl tid, men også en vældig hyggelig tid. Kig forbi på lørdag til vores årlige julemarked, så kommer du garanteret også i julestemning. Hold også skarpt øje med vores nyhedsbrev i december, hvor vi hver søndag i advent, byder på spændende tilbud og overraskelser.

Rigtig god og dejlig december til jer allesammen.

Hilsen
Inga Walløe, Sommerfuglen


 
Hjerteduet rød  kastaniestrik kits

Kastaniestrik er altid garant for små, hyggelige projekter til dine strikkepinde, og de nye julekits er ingen undtagelse. Nu kan du strikke hjerter i forskellige former, farver og størrelser og der er også kommet et par nye julenisser.

Måske kan du lave nogle til værtindegave her i løbet af julemåneden? Vi synes også, hjerterne egner sig til pynt på en gave til én, der står dig nær – en ekstra lille, blød gave, der spreder juleglæde.

Hjerteduet fås i fire forskellige farvekombinationer: Pudder, Rød, Grå og Natur mens Julenisser kommer i Grå eller Rød.

 
   
Skal kalender 2018 skals kalender

Skals Håndarbejdsskole udgiver hvert år en fin kalender med 12 små ideer med tilhørende opskrifter. Og i år bugner den bare med forskellige lækre og delikate produkter, som udføres i forskellige materialer.

Kalenderen for 2018 indeholder opskrifter til dig som har lyst til at sy, strikke, brodere eller måske gå en tur i køkkenet!

Kalenderen er en rigtig fin lille kalenderpakke eller værtindegave. Her er naturligvis udførlige sting, mønster - og maskeforklaringer til årets 12 kreative måneder.

 
   
Pelspomponer  pomponer i vaskebjørn og mink

Pelspomponer er et kæmpe hit på huer lige nu – og vi har selvfølgelig taget nogle rigtig fine af slagsen hjem til jer!

Alle pomponerne er i super kvalitet og er monteret med trykknap. Dét er smart, når huen skal vaskes.

Du finder de store pomponer i vaskebjørn lige HER og de lidt mindre i rød mink HER.

TIP: De røde vil være perfekte på en voksennissehue!
 
   
Julemarked 2017 julemarked plus
forlænget åbningstid

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 2. december – der afholder vi nemlig vores populære julemarked, og igen i år har vi fundet nogle virkelig fine ting frem til jer.

Der bliver blandt andet solgt ud af nogle udgående garnkvaliteter til ualmindeligt rimelige priser, vi har broderistof og -garn i større og mindre restpartier, udvalgte bøger, strikkepindeetuier, assorterede metal- og bambuspinde, blandede broderigarner og så har vi opstrikkede baby-, børne- og voksenmodeller til spotpriser.

Med andre ord; kom og gør et kup og få en snak med os og andre garntosser, samt et dampende varmt glas æblegløgg.

Som noget ekstra udvider vi åbningstiden på lørdagene d. 2., 9. og 16. december, så vi har åbent kl. 10-16.

 
   
Adventskalender 2017 adventskalender

Vi vil rigtig gerne forkæle vores kunder og op til jul vil vi gøre det med en adventskalender. Der vil hver søndag i advent blive sendt et godt tilbud ud til alle modtagere af nyhedsbrevet – dette tilbud gælder KUN denne dag og KUN i webshoppen.

Hvad vi har valgt som adventstilbud skal vi naturligvis ikke afsløre her – men vi lover, det bliver godt. Så hold godt øje med din e-mail indbakke de næste 3 søndage.

4. søndag i advent afslutter vi med en lille gave til jer alle sammen.

Og husk at du altid kan bestille til afhentning i butikken, hvis du vil benytte dig af det gode tilbud uden at betale porto.


 
   
Koel Magazine Vol. 4 koel magazine vol. 4

KOEL Magazine Vol. 4 markerer det første år for magasinet og er spækket med spændende artikler om praktiserende håndværkere og tekstile teknikker med garn.

Denne udgave af magasinet udforsker lidt mørkere farver og mere hygge end tidligere, men stilen er stadig luftig og lækker. Magasinet er fyldt med spændende artikler, guides til teknikker og inspiration til shopping inden for strik, broderi, hækling, vævning, knytning og meget mere.

Du vil helt sikkert blive inspireret af de mange lækre billeder og anderledes teknikker.

Du finder KOEL Magazine Vol. 4 lige HER.
 
   
Nordiske Masker Sjal 1  nordiske masker

I tog rigtig godt imod den hæklede fuglepung fra Nordiske Masker i november, og nu kan vi så løfte sløret for, hvilket kit vi har i december måned.

Denne gang er det Sjal 1 fra bogen Nordiske Masker 3 som er både strikket og hæklet. Kittet fås i rosa sammen med bogen til en super god pris - hvis du har bogen i forvejen, er der mulighed for at vælge den fra.

Dette er en specialudgave af Sjal 1, der her strikkes i andet garn og på tyndere pinde.

Du finder kittet til det smukke sjal lige HER.

tre hurtige
Madelinetosh Tosh Merino Light Hedgehog Fibres Sock Yarn Lang lørdag
madelinetosh tosh merino light

Vi har lige fået en kæmpe sending Madelinetosh Tosh Merino Light hjem - så slå til nu, hvis der er en farve, du har manglet.
Hedgehog fibres sock yarn

Nu får vi meget snart alle farver hjem igen i Hedgehog Sock Yarn - vi regner med at have det på lager i uge 50. Så hold godt øje med vores nyhedsbrev og de sociale medier.
lange lørdage i december

Lørdagene 2., 9. og 16. december holder vi længere åbent end normalt - dvs. kl 10-16.


Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.