Sommerfuglen

ud med det gamle og ind med...


Vi benytter lige de sidste dage af januar til at holde slutspurtsudsalg. Som du kan se af de nedenstående nyheder, så er der en del nye garner, der skal have plads på hylderne, og det kræver, at vi får ryddet op og tyndet ud i nogle af de gamle.
Kom derfor ind og hjælp os af med Plant Fibre og Kvartet fra Isager, Angora fra BC Garn og Lace Ball fra Schoppelwolle – det er alle kvaliteter, som udgår. Vi skiller os også af med metalstrikkepindene Nova og Zing fra KnitPro. Dette plus meget, meget mere sælger vi derfor til halv pris af udsalgsprisen i dagene 29., 30. og 31. januar – så bliver det ikke billigere!
Herefter vil Sommerfuglen fremstå frisk og ny med masser af nye, gode garner på hylderne. Velkommen ind – vi glæder os til at høre, hvad du siger.

Kærlig hilsen
Inga Walløe, Sommerfuglen

PS Alle de nye garner ligger allerede i webshoppen.

Vises Nyhedsbrevet ikke ordentligt, så se det online HER

 

 
Sandnes - Tema 54 - Dukke  det sødeste dukkehæfte

Det er altså nuttet! Sandnes Garn er super gode til at lave designs, der bare frister – både når det gælder voksne, børn og baby, og nu altså også til dukker.

Du skulle prøve at tage et kig på det. Det er så fint, at du får lyst til at strikke det, også selvom du ikke kender nogen i dukkealderen.

Hæftets mange opskrifter er til forskellige kvaliteter og tykkelser, så der er både små fine ting og de nemme hurtige. Husk at du kun kan købe dukkehæftet, når du samtidigt køber min. 4 nøgler Sandnes garn. 
   
Sandnes - Duo duo - når du vil have både bomuld og uld

Vi har længe savnet et blandingsgarn af uld og bomuld. Det er helt enestående til baby- og børnestrik, og de fleste småbørnsforældre vil da også elske, at det kan vaskes i vaskemaskinen.

Sandnes Garn har kvaliteten Duo, der med en strikkefasthed på 22 m på 10 cm passer til en hel del at Lene Holme Samsøes skønne opskrifter i Kærlighed på Pinde og Babystrik på pinde 3,5-4.
Men Duo er selvfølgelig også godt til alle voksne, der bare ikke kan holde kradsende uld ud.

Vi fører Duo i 23 farver, så din yndlingsfarve kunne meget vel være iblandt.
 
   
BC Garn - Bio Shetland  bio shetland - gots certificeret

Når du strikker med tanke for miljø og dyrevelfærd, så er det Bio Shetland fra BC Garn, du skal vælge. Det er GOTS certificeret, hvilket er en international mærkningsordning for økologiske tekstiler, der dækker hele produktionen fra klipning af fårene gennem miljømæssig og social ansvarlig produktion til det færdige produkt; herunder altså også farvningen.

Bio Shetland er derfor perfekt til babystrik og passer i strikkefastheden til opskrifterne fra Lene Holme Samsøes Babystrik på pinde 3,5-4.
 
   
Hæklemåler fra Lillestrik  hæklefasthedsmåler

Var du vild med Lillestriks fikse strikkefasthedsmåler, bliver du glad for at høre, at der nu også fås en hæklefasthedsmåler.

Det har af en eller anden grund altid være lidt vanskeligere af måle fastheden i hækling end i strik – men ikke længere. Med den smarte, gennemsigtige akrylplade med maskeaftegninger, skal du blot matche dine fastmasker med pladens tegninger, og du kender din hæklefasthed.

 
   
Isager - Trio trio - nyt sommergarn
fra isager


Marianne og Helga Isager har i et stykke tid barslet med tanken om et nyt sommergarn, der kan erstatte udgåede kvaliteter og supplere de blivende.

I vanlig Isager stil er det blevet til et tyndt, fint garn af meget høj kvalitet, der kan bruges både alene, lagt dobbelt eller tredobbelt, eller som følgetråd til nogle af de andre skønne Isager garner.

Trio består af hør, bomuld og bambus og er derfor både slidstærkt, blødt og glansfuldt. Det kommer i en masse lækre farver, så det er bare med at komme i gang – vi elsker allerede den nye Trio.
 
 
Fru Zippe nyheder  broderinyheder fra
fru zippe


Der er forår i luften hos Fru Zippe. Den håndfuld nye broderikits, der er kommet fra dem, er alle i lette lyse farver og passer til både puder og små billeder til væggen - og så sprudler de af godt humør.

Se blandt andet den lille serie af fem stykker overskåren frugt og grønt, de søde danske fugle på mønstret baggrund og det tredje motiv i den humoristiske hønseserie, ”Efternøler”.

Til Fru Zippes pudekits, kan du altid tilvælge monteringsstof, så du er klar til at færdiggøre din pude, når det sidste korssting er syet.
 
   
KlompeLompes Sommerbarn  klompelompes sommerbarn

De to norske piger, der står bag KlompeLompe har ramt vores iver efter retro, nostalgi og de gode gamle dage lige i hjertet. Deres designs er så søde, at man ikke kan undgå at komme i godt humør, når man bladrer gennem deres nye bog.

KlompeLompes Sommerbarn indeholder 40 strikkeopskrifter til drenge og piger i alderen 0-12 år og som sædvanlig er de fleste af deres modeller lavet i det blødeste Duo, MerinoUll og Tynn MerinoUll fra Sandnes Garn. Farverne er enkle, afdæmpede og matcher hinanden, så alt kan mikses og bruges på kryds og tværs. Du finder bogen HER.

   
Hanne Falkenberg - Saga II  saga - nu med lange ærmer

Når Hanne Falkenberg bliver opfordret til at lave variationer af sine modeller, så lytter hun og gør ofte også noget ved det.

Efterårets nyhed Saga, som er en vest i et smukt vævestrikmønster, er nu kommet i en version med lange ærmer, så den også kan bruges af alle os, der bare fryser lidt mere.

Saga 2 er i samme lette nordiske farvekombinationer som 1’eren og rammer med sit enkle design en god og anvendelig bluse, du har lyst til at bruge hver eneste dag. Se Sagas farvekombinationer HER og den nye Saga 2 HER.
   
Japanese Knitting Stitch Bible  strikkebibel

Vi er mange, der længe har ventet på den ultimative mønsterbog for strikkere, og nu er den her.

Japanese Knitting Stitch Bible indeholder 260 virkelig skønne, detaljerede mønstre med snoninger, huller, flet, bobler og kombinationer af disse i de flotteste flademønstre, borter og kanter.

Her er inspiration nok til de næste mange års strikkedesigns. Bogen er på engelsk, men alle mønstre er tegnet i diagrammer. Halleluja, det bliver superspændende.
Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.