Sommerfuglen

Vinterferie er strikkeferie


Det er bidende koldt derude, og det er jo herligt - det giver nemlig tid og lyst til at sidde indendørs med dejligt, uldent strikketøj. Vil du bruge vinterferien på at strikke sokker eller vanter, har vi herunder et par gode nyheder og tilbud.
Har du mere lyst til en ny hue, så skulle du tage at kigge forbi butikken, hvor alle medarbejdere lige nu er i gang med huer i alverdens garner, farver og mønstre.
Vi skal nok også finde noget, du vil synes om.

Kærlig hilsen og god ferie
Inga Walløe, Sommerfuglen

 

 
Froehlich strømpegarn i alle farver  Froehlich strømpegarn

Garvede strømpestrikkere vil uden tvivl sætte pris på denne nyhed: vi har nu samtlige farver af Froehlich strømpegarn i sortiment.
Så nu kan du strikke strømper i alle regnbuens farver i den bedste kvalitet strømpegarn, der findes.

Froehlich strømpegarn har holdt kvaliteten i generationer og der følger stadig det lille vindsel med til ekstra forstærkning og hæl og tå - helt unikt for Froehlich. 
   
WestKnits BestKnits 2 Sweaters stephen west er tilbage

De seneste år har Stephen West virkelig taget de danske strikkere med storm. Med farveeksplosioner, utraditionelle konstruktioner og mønstersammensætninger har han virkelig udfordret traditionel strik - især mht. sjaler.

Hans første WestKnits BestKnits med sjaler er netop udkommet på dansk, men han er også aktuel med seneste bog på engelsk i serien - denne gang om sweatre.

WestKnits BestKnits 2 Sweaters er en direkte forlængelse af Stephen Wests sjaldesigns, så hvis du er fan af hans farverige univers, vil der helt sikkert være noget for dig her også.

...og vi har masser af Hedgehog Fibres Sock Yarn og MadelineTosh Tosh Merino Light på lager, som Stephen West ynder at bruge i sine designs.
   
Lettiske vanter 20% på vantestrik i vinterferien

De lettiske vanter fra Hobbywool er enormt populære - og nu hvor vinterferien lige er begyndt, synes vi sådan et par smukke vanter passer rigtig godt til både vejret og en uges strikketid. Derfor giver vi 20% rabat på de lettiske vantekits i hele uge 7.

Så, hvis du er til en god udfordring i flerfarvestrik på tynde pinde, så er de lettiske vanter helt sikkert noget for dig.

Du finder de fine vanter lige HER.
 
   
Moderne flerfarvestrik  moderne flerfarvestrik

Hvis du endnu ikke har kastet dig over flerfarvestriks fantastiske muligheder, så har du chancen nu.

I Moderne flerfarvestrik bliver du introduceret til teknikken (inklusiv opklip!) og får præsenteret hele 200 inspirerende mønstre, som kan peppe erhvert projekt op.
Mønstrene spænder fra smukke, grafiske mønstre til cykler, får og sågar dødningehoveder.

Her får du virkelig en alsidig mønstersamling, som er anderledes end de traditionelle mønsterbøger på markedet.

Bogen indeholder desuden fem opskrifter, du roligt kan gå igang med, hvis du ikke helt tør kaste dig ud i eget design endnu.

Du finder Moderne flerfarvestrik lige HER.

 Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.