Sommerfuglen

strikkepinde til ethvert behov

 
Jeg er rigtig glad for at kunne sige, at vi nu i Sommerfuglen har alle, og jeg mener alle, størrelser pinde. Både de helt tynde i str. 1,5 mm og så dem i kvarte størrelser. Vi har nemlig valgt at satse stort på Addi Turbo Lace pindene, som vi alle herinde er meget begejstrede for at strikke med. Så uanset om du strikker det fineste lace strik, efter udenlandske strikkeopskrifter eller bunkevis af strømper, så har vi de strikkepinde, du har brug for.
Rigtig god strikkelyst!

Inga Walløe, Sommerfuglen

Addi strikkepinde

Her på billedet ser du vores pindemåler i træ, sort saks fra Permin og Addi Turbo Lace rundpinde.

Alle længder fra 40-150 cm
Det er det jo egentlig ikke noget nyt i, men nu har vi også rundpinde i 50 cm. De er perfekte til børnestrik og til dig, der ikke bryder dig om at strikke med de korte spidser, der jo er på en 40 cm rundpind.

De tyndeste pinde
I Addi Turbo Lace serien har vi nu også pinde helt ned til str. 1,5, så næste gang du skal strikke et lace sjal, så fås de helt tynde pinde også i alle længder. Har du bare helt almindelige strikkebehov, så har vi pindene fra str. 1,5 til og med str. 8.

Kvarte størrelser
Strikker du efter engelske eller amerikanske opskrifter, vil du ofte støde ind i behovet for kvarte pindestørrelser. I de mindste størrelser, som er dér, hvor en kvart millimeter gør en forskel, har vi nu pindene i alle længder i 1,75 – 2,25 – 2,75 – 3,25 og 3,75 mm udover de almindelige hele og halve størrelser.

Strømpepinde
Med de nye Crasy Trio strømpepinde får du et system med Turbo spids i den ene ende og Lace spids i den anden ende. Det betyder, at du kan vælge den spids, der passer til lige netop dét garn, du strikker i og til den strikkefasthed, du har. Når du først har opdaget, hvor skønt det er med den rette pind og spids, vil du aldrig mere lade dig nøje med det næstbedste.

Se alle Addi Turbo Lace rundpinde HER og Addi Crasy Trio HER.

Shopping på nettet
Har du, som så mange af os andre, udviklet en vane med at gå på nettet via din telefon eller tablet, så kan vi glæde dig med, at vores webshop er blevet opdateret, så det nu er meget nemmere at se varerne og vælge de forskellige garnfarver på de mobile enheder.

andre nyheder
Einrúm Striber Bordvæv The Vintage Shetland Project
Einrúm Striber

Er du fan af Einrums enkle design i smukt islandsk garn, vil du elske Striber, der er en skøn strikkebog med børnemodeller. Til dig selv kan du også holde øje med Første bog.

Væv er det nye

Der er en helt klar tendes på de sociale medier, der siger VÆV. Vi er derfor rigtig glade for at have fundet disse skønne bordvæve, der passer perfekt til hurtige eksperimenter med garn.
vintage shetland

Med den engelske bog The Vintage Shetland Project får du alle de mønstre og opskrifter, du behøver for at komme igang med et virkelig smukt stykke håndstrik.
  Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
33 32 82 90
Man-tors 10 - 17.30, fre 10 - 18, lør 10 - 14
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.