Sommerfuglen

sommerhåndarbejde


Jeg ved ikke med jer, men her i Sommerfuglen er vi ved at være sommerferieklar. Det betyder, at personalet på skift holder ferie, og at vi i de kommende uger bare fokuserer på at passe butikken, sende alle webordrer afsted og besvare jeres mails så hurtigt som muligt. Men lige inden der går fuldstændig ferie i den, har vi taget nogle spændende nyheder ind i sortimentet. Kig med her nedenfor og se, om der er noget, du skal underholde dig med i din ferie.
Rigtig god sommer til jer alle, hvor end I skal tilbringe den – og husk: vi holder åbent mandag-lørdag, helt som sædvanligt.

God sommer,
Inga Walløe, Sommerfuglen

 
Nye farver fra Dunlin  nye designs i dunlin

Dunlin er gået hen og blevet vores allerbedste sommergarn. Det er blødt, svalt, dejligt at strikke i og så holder det sig smukt, vask efter vask.

Heldigvis er Else Schjellerup, som er kvinden bag Dunlin, rigtig god til at finde på nye modeller. Hun kender sit garn, så resultatet er altid godt, klassisk og gennemarbejdet.

For at gøre det hele endnu bedre er der nu kommet 6 nye farver i lækre blå grå gyldne farver. Se farvekort HER og se alle Dunlin modellerne HER.

...og hold øje med nyheder på hjemmesiden - der kommer nye modeller i løbet af næste uge.
 
   
Vogue Knitting  vogue knitting

Den store strikkebibel Vogue Knitting er nu blevet genoptrykt i en ny og opdateret version. Med den i hånden finder du svar på et hvilket som helst strikkespørgsmål samtidig med, at du får et væld af mønstre, teknikker, og fif til lækker finish.

Du får vejledning til at beregne dine egne modeller, gennemgang af garnkvaliteter og hjælp til perfekt montering.

Det er en international succes, som er absolut uundværlig for dig, der vil lave dit eget design eller bare tilpasse en eksisterende opskrift.

Du finder Vogue Knitting - The Ultimate Knitting Book lige HER.
 
   
Babystrik på pinde 3 - hæfte 3  babystrik på pinde 3

Lene Holme Samsøe har lavet et nyt hæfte i serien af børne- og babystrik. Den første af i alt 3 nye udgivelser er Babystrik på pinde 3, hæfte 3 og supplerer det foregående Babystrik på pinde 3, hæfte 1 på en ny og moderne måde.

Er du allerede fan af Lenes uimodståeligt nuttede babystrik, så bliver du helt sikkert glad, når du ser alle de nye modeller med tydeligt Lene-aftryk.

Læg specielt mærke til de nye bladmønstre, der må siges at være blevet hendes signatur. I løbet af efteråret kommer der yderligere to hæfter i serien – hold øje med nyhedsbrevet, så får du besked straks, de er klar.

Du finder den nye Babystrik på pinde 3 HER.
 
   
SquareLOOM fra Astrid Skibsted  square loom

Sommerfulgens Sommerskole var en kæmpe succes, og en af de mest populære workshops var Astrid Skibsteds vævehold.

Det, der blev undervist i, var små vævede værker med udgangspunkt i blandede garner og Astrids egne SquareLOOM rammer.

Var du ikke med på workshoppen, skal du ikke fortvivle, for nu kan du købe de geniale rammer i Sommerfuglen.

Med SquareLOOM følger der en vejledning samt lidt sjovt garn til at komme i gang med. Brug alle dine garnrester og suppler evt. med vores Glam & Glitter garn.
 
   
Geo-Metry tilbehør geo-metry tasker

Det er ingen hemmelighed at alle, der arbejder i Sommerfuglen har et meget ømt punkt, når det gælder strikketilbehør i lækre forarbejdninger.

Vi er derfor meget glade for nu at kunne forsyne os selv og alle jer andre med tasker og etuier fra Geo-Metry. De er vanvittig lækre, og det største problem lige nu bliver at vælge, om det skal være det sorte eller naturfarvede skind, der vinder.

I serien findes en kombineret taske/strikkeskål, strømpepindeetui og en lille multipung til målebånd, maskemarkører o.l.

 
   
Følg Sommerfuglen på Facebook og på Instagram
Se, hvad der sker i butikken netop nu og få de sidste varme nyheder.
                               
3332 8290
Telefontid man-fre 10-15
mail@sommerfuglen.dk
Svar indenfor 24 timer på hverdage
Sommerfuglen  |  Vandkunsten 3  | 1467 København K  |  CVR: 37 28 39 83
Ønsker du fremover ikke at modtage vores nyhedsbrev, så klik venligst her på afmeld nyhedsbrevet.